Festival kapsamında belediye binasının arkasına kurulan sahneye ilk olarak Dj Emrah Karaduman çıktı. Karaduman performansına, Aleyna Tilki ile yaptıkları ‘Cevapsız Çınlama’ isimli şarkısıyla başladı. Karaduman’ın ardından sahneye Candan Erçetin çıktı. Erçetin konserine 15 dakika süren havai fişek gösterisinin ardın 1997 yılında seslendirdiği unutulmaz şarkısı ‘Yalan’ ile başladı. Olmaz şarkısıyla sahne performansına devam eden Erçetin, yaklaşık iki saat sahnede kaldı. Candan Erçetin, Makaram Sarı Bağlar, Cemilem Gezdiğin Dağlar Meşeli ve Memletim parçalarıyla sevenlerine veda etti.
Erçetin’in muhteşem konserini dinlemeye gelen hayranları konser alanını hıncahınç doldurdu.

SU KABAĞINDAN PORTRE HEDİYE EDİLDİ 
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, sanatçı Erçetin’e üzerinde portesi olan sukabağı, aynı zamanda Alanya Turizm Sanat Festivali’nin de simgesi olan ve Alanya Arkeoloji Müzesi’nde sergilenen Sevgi Taşı’nın minyatürünü hediye etti. Kendisinin de arkeoloji eğitimi aldığını belirten Candan Erçetin öğrencilik yıllarında arkeoloji çalışmaları için Antalya, Kemer ve Alanya’ya birçok kez geldiğini, öğrencilik yıllarının ardından uzun süre gelmediğini ve bugün tekrar Alanya’ya hayran kaldığını söyledi.

ENGELLİ HAYRANLARINA İŞARET DİLİYLE ŞARKI SÖYLEDİ 
Hediyelerin ardından sahneye gelen Radyo D’nin sunucusu Sema Eryiğit Emek, Alanya’da bir sosyal bir proje kapsamında Candan Erçetin ile tanışmak isteyen bir kız ve bir engelli erkek çocuğu sahneye getirerek Candan Erçetin’le tanıştırdı. Konseri engelli bireylerin de dinlediğini öğrenen Erçetin, 1997 yılında seslendirdiği ve klibinde işaret dili ile söylediği Onlar Yanlış Biliyor isimli parçasını sahneye gelen işaret dili eğitmenleriyle beraber seslendirdi.

alanya-candan-ercetin’e-kostu.jpgalanya-candan-ercetin’e-kostu2.jpgalanya-candan-ercetin’e-kostu3.jpg