Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler 1.Lig B Grubu'nda mücadele eden Alanya Belediyespor’da yarı final heyecanı başladı. 

2. yarıda çıktığı 13 maçın 11’ini kazanarak Lig’in 4’üncü sırasında yarı finale kalan  Belediyespor 1. Lig Erkekler Voleybol Takımı yarın akşam 23.30’da Kayseri’ye hareket edecek.

İki gruba ayrılan takımlar 6-7-8 Nisan tarihleri arasında Kayseri’de üç günlük tek devreli lig usulü turnuva maçları oynayacaklar.

1. Grupta yer alan Alanya Belediyespor’un rakipleri Bursa Büyükşehir Belediyespor, Sorgun Belediyespor ve Akkuş Belediyespor.

2. Grupta ise Palandöken Belediyespor, Solhan Spor, Beşiktaş ve Milas Spor yer alıyor.

BAŞKAN YÜCEL’DEN MORAL YEMEĞİ

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yarı final için Kayseri’ye hareket edecek olan Erkekler Voleybol Takımı’na bu gece Keyf-i Ala Restoran’da moral yemeği verecek. Yemeğe Alanya Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Erken’de katılacak.   

ANTRENÖR KIRICI: “ZORU BAŞARDIK”

Alanya Belediyespor Erkekler Voleybol Takımı Antrenörü Ünsal Kırıcı, yarı finale kalarak zoru başardıkları söyleyerek, “Yarı final hazırlıklarımız devam ediyor. Maçlara son derece iyi hazırlandık. Yarın akşam Kayseri’ye hareket ediyoruz. Perşembe ve Cuma günleri de orada hazırlıklarımızı sürdüreceğiz. Ben ve takımım inanarak yola çıktık. Çıktığımız 13 maçın 11’inde galip gelerek zoru başardık. Birçok kişinin ligden düşecek gözüyle baktığı takımımız başarılı bir sezon yaşadı. Niyetimiz yarı finale kalmaktı şimdiki niyetimiz ise Efeler Lig’i. Gittikçe performansı artan takımımızın yarı finalde de başarılı olacağına olan inancım tam.” dedi.  

Alanya Belediyespor ilk maçını 6 Nisan’da  Bursa Büyükşehir Belediyespor ile yapacak.