31 MART'TA gerçekleşecek yerel seçimlerde Alanya Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı olan Anastasia Petrova Çetinkaya, seçim çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Konaklı Mahallesi'nde ev ve esnaf ziyaretleri yapan Çetinkaya, vatandaşların sorunlarını dinledi ve projelerini paylaştı. 

ESNAFTAN YOĞUN İLGİ

Konaklı Çarşı'da esnaf ziyaretleri yapan Çetinkaya'ya Konaklı esnafı yoğun ilgi gösterdi. Bölgenin sorunlarını Çetinkaya ile paylaşan esnaf, Çetinkaya'nın projelerini de ilgi ile dinledi. Konaklı'daki kongre merkezi ile ilgili sıkıntılarla ilgili de konuşan Çetinkaya, "Kongre merkezi maalesef adeta atıl durumda. Orası çok daha verimli kullanılabilir. Bir kaç küçük ve maliyetsiz düzenleme ile, Konaklı halkının her türlü sosyal ihtiyacını giderebileceği bir kültür sarayı haline dönüştürülebilir" dedi. 

EVLERE ÇAT KAPI ZİYARET

Çalışmalar kapsamında ev ziyaretlerinde de bulunan Çetinkaya, Konaklı halkının sorunlarını dinledi. Özellikle, çocuklarının oynayıp sosyalleşebileceği alanların olmadığından şikayet eden vatandaşlara projelerinden bahseden Çetinkaya, "Bizim bir güvenli park projemiz var. Bu sayede mahallenin bir çok yerinde güvenli parklar oluşturucağız. Bu parkların etrafında oluşacak yaşam alanları sayesinde, hem siz büyükler, hem de çocuklarınız güvenle ve huzurla vakit geçirebileceksiniz" dedi. (Haber Merkezi)