Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mimar Mustafa Toklu ve Yönetimi geçtiğimiz yıl başlattıkları ‘Yayla Ziyaretleri’ programına bu yılda devam ediyorlar. Geçtiğimiz hafta sonu Alanya’nın batısında bulunan yaylalara çıkarma yapan Toklu ve ekibi bu hafta sonu da Alanya’nın doğu bölgesindeki yaylalarını ziyaret ettiler.

İMAMLI VE BOYALI ÇIKARMASI

Başkan Toklu’nun önderliğinde AK Partili yöneticiler; İmamlı, Boyalı, Gevne, Gökbel ve Kadıyakası yaylalarını ziyaret ettiler. Yayladaki vatandaşlarla buluşan, onların sorun ve önerilerini dinleyen Toklu’ya mahalle başkanları da eşlik etti. İlk olarak İmamlı Yaylası’nda vatandaşlar buluşan Toklu ve ekibi birçok vatandaşın konuğu oldu. Evlerinde vatandaşlarla birebir buluşan Toklu, yaylanın sorunlarını not aldı ve vatandaşların taleplerini dinledi. Başkan Toklu, şenliğin ardından yayla ziyaretlerine devam ederek Gökbel’e geçti. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Gökbel Yağlı güreş Festivali’ne de katılan Başkan Toklu Gökbel’e kısa sürede ikinci kez çıkmış oldu. Toklu Gökbel’de ünlü Nurettinin Kahvesinde oturarak vatandaşlarla sohbet etti.

Toklu’nun son durağı ise Kadıyakası Yaylası oldu. Burada da vatandaşlarla buluşan Başkan Toklu, yaylada bulunan eksikleri ve ihtiyaçları birinci ağızdan duymak için geldiğini söyledi ve talepleri değerlendirerek en kısa sürede çözüm üreteceklerini belirtti.

“GÜZEL VE EĞLENCELİ BİR HAFTA SONU OLDU”

Alanya’nın birçok yaylasına giderek vatandaşlarla bire bir temas kuran Başkan Toklu’ya yayla sakinleri takdir ve teşekkür ettiler. Ziyaretler hakkında konuşan Başkan Toklu, “Yaylalarda bulunan vatandaşlarımızla buluşmak için düzenlediğimiz Yayla Ziyaretlerine devam ettik. Oldukça güzel ve eğlenceli bir hafta sonu oldu. Birçok vatandaşımız bize kapısını açtı, sofrasına davet etti. Gerçekten Torosların yiğitlerinin gönüllerinin ne kadar bol olduğunu bir kez daha gördük. Bizim için en önemlisi ise yaylalarımızın sorunlarını dinlemek ve vatandaşlarımızın taleplerini görmekti. Gerekli notlarımızı aldık ve en kısa sürede çalışmalarımıza başlayacağız. Vatandaşlarımızın yayla tatili yaparken daha rahat ve huzurlu olmaları önceliğimiz” dedi.