CHP İl Başkan Adayı Nusret Bayar partisinin ilçe teşkilatını ziyaret etti. Bayar’ı parti binasında CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ ile partililer karşıladı. Partililere önce hitap eden Karadağ, önce Demirtaş’ta yaşanan selden zarar görenlere geçmiş olsun dileğinde bulundu. Karadağ, “Büyükşehrimizin hem ASAT hem de itfaiye birimi gerçekten cansiperane bir şekilde çalışmalarını yaptı. Biraz önce yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla kırsaldan geldik. Çok şükür can kaybı yok ama mal kayıpları var. Büyükşehirin ve kendi imkanlarımızla yaraları sarmaya çalışıyoruz. İnşallah kısa süre içerisinde bunu atlatacağız” dedi.
“SEÇENEK OLMAZSA SEÇİMİN ANLAMI KALMAZ”
Alanya’da delege seçimleri ile ilçe kongresinin gerçekleştirdiklerini ve sıranın büyükşehir kongresine geldiğini kaydeden Karadağ, “Bundan sonraki süreç il kongresi olacak. Seçimler seçenekler doğrultusunda yapılır. Seçenek olmazsa seçimlerin anlamı kalmaz. Bayar’a seçim sürecinde başarılar diliyorum” diye konuştu. 
“ANTALYA’NIN RENGİNİ KIRMIZI YAPACAĞIZ”
Bayar da, “CHP’de diğer partilerde özellikle AK Parti’den ayrılan ana konu örgüt seçimlerinin üyeden başlaması. Üyelerimiz delegeleri seçer. Delegeler ilçe örgütlerimizi seçer. İlçe örgütlerimiz de il yönetimini. İl yönetimleriyle birlikte delegasyon genel başkanımızı ve yürütme kurulunu seçer. Bu demokrasinin olmazsa olmazıdır.  Bugün burada 10 gün önce seçilen ilçe örgütümüze nezaket ziyaretinde bulunduk. CHP’nin Antalya İl Başkan adayı olarak projelerimi anlatacağım. Antalya’yı bundan sonraki süreçte nasıl yöneteceğimizi, Antalya’nın siyaset meydanında CHP’nin nerde olması gerektiğiyle ilgili projelerini sunacağım. Önümüzdeki süreçte CHP’nin Antalya’da birinci parti olması gerekir. Olacak. Bunun sözünü veriyorum. Bir sonraki seçimde Antalya’nın rengini sarıdan kırmızı yapacağız” dedi. 
“PARTİYİ TOROSLAR’IN ETEKLERİNE ÇIKARACAĞIZ”
Antalya’nın örgütleriyle beraber bütünlük içerisinde siyaset yapacaklarını vurgulayan Bayar, “Sokakta siyaset yaparak, insanlara dokunarak, insanlarımızın sorunlarını çözerek veya çözme yolunda mücadele ederek siyaset yapacağız. Partiyi salonlardan çıkarıp sokağa taşıyacağız. Kırsala, Toroslar’ın eteklerine taşıyacağız. Kumsaldan en tepedeki köylerimize, mezralarımıza kadar giderek durmadan çalışarak Antalya’da CHP’yi olması gerektiği yere çıkaracağız” diye konuştu. 
“BU MAĞDURİYETİ GİDERECEĞİM”
Antalya’yı her bölgede temsil etmek düşüncesinde olduğunu aktaran Bayar, “Bunun olması gerekir. Antalya’ya 5 milletvekili yakışmıyor. Antalya’ya var olan 16 milletvekili üzerinde yüzde 50’nin üzerine çıkacağımız 9-10 milletvekili yakışıyor. Bu da bölgesel denge ve tabanın, örgütün sesini dinleyerek, hissederek yapacağımız işlemler. Antalya’yı 4 bölgeye ayıracağız. Batı bölgesini bir bölge olarak göreceğiz. Merkez ilçeleri ve komşu ilçeleri de bir bölge olarak göreceğiz. Manavgat ve üst kısmını bir bölge olarak göreceğiz. Bir de Alanya ve Gazipaşa’yı bölge olarak kabul ederek Antalya’yı 4 bölgede 4 milletvekiliyle ilk etapta değerlendireceğiz. Antalya’nın her bölgesinde milletvekili çıkacaktır. Çıkması gerekir. Bugüne kadar Alanya 2 dönemdir mağdur olmuştur. Bu mağduriyeti de ilk etapta giderileceğinin buradan sözünü veriyorum” ifadelerini kullandı.