Akşener Antalya programına önce Gazipaşa’dan başladı. Vatandaşlarla bir araya gelen Genel Başkan Akşener, ardından Alanya’ya gelerek önce ilçe teşkilat binasında yöneticilerle görüştü. Basına mensuplarına kısa bir açıklama yapan Akşener, iki gün içerisinde on ilçeyi gezmiş olacaklarını sonrasında Antalya’nın merkezindeki ilçelere giderek orada vatandaşlarla buluşacaklarını söyledi. İYİ Parti Alanya İlçe Teşkilatı’nda önce İlçe Başkanı Yücel Apaydın kısa bir konuşma yaparken, Genel Başkan’ın Alanya’ya gelerek kendileriyle bir araya geldiği için teşekkür etti. Apaydın, “Sayın Genel Başkanımızı Alanya'da ağırlamanın onurunu, gururunu ve sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Bizlere bu gururu yaşattığı için sayın genel başkanıma minnettarım. Kendilerine bundan sonra yapacakları çalışmalarda üstün başarılar diliyorum” dedi. Ardından kısa bir konuşma yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Antalya'dan başladık, ilçe ilçe esnafımızla, halkla, hemşehrilerle hemhal olmak üzere yola çıktık. Bugün vira bismillah dedik. Önce Gazipaşa, şimdi Alanya, sırasıyla gideceğiz. Bugün yarın 10 ilçe dolaşmış olacağız sonra merkezdeki ilçeleri dolaşacağız ve tamamlamış olacağız.

31 Mart seçimlerine giderken Antalya’ya ben sadece Büyükşehir için geldim, ilçeleri gezemedim. Dolayısıyla geç kalmış bir ziyaret benim gözümde. Hem sorun dinliyoruz hem hemhal oluyoruz. Benim için de çok faydalı olan bir program bu. Sonra sırasıyla önce Akdeniz'den başladık, Akdeniz'i bitirdikten sonra Marmara, Trakya ve İç Anadolu şeklinde devam ettireceğiz. İlçe başkanımıza, İl başkanımıza, milletvekillerimize, genel başkan yardımcımıza, Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine nezaketleri için çok teşekkür ediyorum. Sizlerin hazırladığı bu program için kapalı salon toplantımız yok. Sadece vatandaşımızla ‘Nasılsınız, iyi misiniz? Ne var ne yok, biz sizin için ne yapabiliriz’ sorularının sorulduğu bir program bu. Birden bana da çok enerji verdi başkanım muhteşem bir şey. İlginiz, alakanız için de teşekkür ediyorum” dedi.

13-1.jpg

İlçe Teşkilat binasındaki toplantının ardından İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, beraberinde genel başkan yardımcısı, Antalya milletvekilleri ve ilçe yöneticileriyle birlikte esnaf ziyaretleri için Alanya çarşısına indi. Tek tek bütün esnafları dolaşan Akşener, dükkanlara girerek vatandaşların hatırını sordu. Her dükkanı tek tek ziyaret eden Akşener, esnafların sorunlarını dinledi. İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, esnaf ziyaretlerinin ardından Manavgat’a gitmek üzere yola çıktı.