Alanya Kültür Merkezi’nde (AKM) gerçekleşen konser Engelsiz Yaşam Evi Derneği yararına gerçekleştirilirken, etkinliğe çok sayıda vatandaş katılım gösterdi. ALKÜ Rektörü Ahmet Pınarbaşı’nın da katılım gösterdiği etkinlikte ilk olarak sahneye, dernek bünyesinde eğitim ve tedavi gören çocuklar çıktı. Seslendirdikleri parçalar ve yaptıkları şovlarla izleyenleri adeta büyüleyen ‘Engelsiz’ çocuklara sahnede ALKÜ öğrencileri de eşlik etti.

NEŞE-İ MUHABBET’TEN KONSER

Etkinliğin ikinci bölümünde ise sahneye Alanya’nın, yaptığı yardımlarla adından sıkça söz ettiren korosu Neşe-i Muhabbet çıktı ve seslendirilen Türk Sanat Musikisi eserleriyle kulakların adeta pasını sildi. Ünal Ayaz’ın kurucusu olduğu koro, dinleyenlere müzik ziyafeti yaşattı.

AĞCA’DAN TEŞEKKÜR

Etkinlik başlangıcında kısa bir konuşma yapan Engelsiz Yaşam Evi Derneği Başkanı Gülnur Erbudak Ağca, “Biz dernek olarak engelli çocuklarımız için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Alanya halkı bizlere her zaman yardımcı oluyor. Bugün bu konserde bizlere destek veren ALKÜ ve Neşe-i Muhabbet Korosu’na sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 

akm’de-‘engelsiz’-konser.jpgakm’de-‘engelsiz’-konser2.jpgakm’de-‘engelsiz’-konser3.jpgakm’de-‘engelsiz’-konser4.jpg

 

Editör: TE Bilisim