Antalya, Burdur ve Isparta illerinde hizmet veren CK Akdeniz Elektrik, küresel iklim değişikliği sorununa dikkat çekmek hedefiyle yapılan en büyük çevre etkinliği ‘Dünya Saati’ne destek veriyor. Bu yıl ‘Dünyaya bağlanma saati’ sloganı ile 24 Mart Cumartesi akşamı saat 20.30 ile 21.30 arasında yapılacak olan eyleme tüm dünya ile eşzamanlı olarak CK Akdeniz Elektrik de katılacak ve toplam 45 binasında ışıklarını dünya için söndürecek.

Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. (AEDAŞ) 'de dünya saati etkinliğine destek verecek.

AEDAŞ, küresel iklim değişikliği sorununa dikkat çekmek için düzenlenen “Dünya Saati” çevre etkinliğine destek verecek. AEDAŞ, 24 Mart Cumartesi akşamı saat 20.30 ile 21.30 arasında tüm dünyayla eşzamanlı olarak 62 işletme binasının ışıklarını söndürerek iklim değişikliği için farkındalık oluşturmaya çalışacak. 

Dünya Doğal Hayatı Koruma Vakfı (WWF) tarafından 2007 yılında başlatılan ve bu yıl 11. kez yapılan eyleme, geçen yıl 7 kıtadan 187 ülke destek vermişti. Bu yıl ‘dünyaya bağlan’ sloganı ile gerçekleştirilecek etkinlik ile küresel iklim değişikliği bir kez daha dünyanın gündemine taşınmış olacak. Dünya çapında milyonlarca insan, iş yeri ve anıt binalarda bir saat ışıklarını söndürmek, etkinliklere ev sahipliği yapmak suretiyle iklim değişikliği için sesini yükseltecek.