Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu, hafta sonu mahalle mahalle gezerek vatandaşlarla buluşmuştu. Düğün ve cenaze programlarına katılarak, vatandaşları yalnız bırakmayan Başkan Toklu, haftanın ilk gününde ise yeni teşkilat binasında vatandaşları ağırladı. Yeni yapılan teşkilat binası haftanın ilk gününden adeta ziyaretçi akınına uğradı. Sabahın erken saatlerinde parti binasına gelen Başkan Toklu, tek tek vatandaşları ağırladı. Başkan Toklu’yu ziyaret edenler arasında; Ak Parti Eski İlçe Başkanı ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Eski Koordinatörü Hüseyin Güney, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Şube Müdürü İlyas Şirin, Alanya Orman İşletme Müdürü Yücel Sönmez, Alanya Değirmendere Muhtarı Kasım Günay, ALESO Eski Başkan Adayı Harun Gökçe, Antalya İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Arslan, Alanyalı Kevki olarak bilinen Hasan Kılınç ve çok sayıda vatandaş vardı. 

VATANDAŞLARDAN TOKLU VE EKİBİNE TEŞEKKÜR

Yeni parti binasını gezen vatandaşlar Başkan Toklu ve ekibinin çok güzel bir iş çıkardığını belirterek, “Parti binamız gerçekten çok güzel olmuş. Başkanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Yıllardır iktidarda olan partimize de böyle bir yer yakışırdı. Gerçekten çok değerli bir tesis olmuş. Alanya’ya yapılan hizmetler bu modern bina ile kat ve kat artacaktır. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” dediler.

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Toklu’da, “Gerçekten çok büyük emekler sarf ederek ilçe teşkilat binamızı tamamladık. Sevenlerimiz sağ olsunlar bizleri ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunuyorlar. Onların parti binamızı beğenmesi bizleri de çok mutlu ediyor. Bizleri ziyaret eden herkese bir kez daha teşekkür ediyorum.“ şeklinde konuştu.

Başkan Toklu, daha sonra yeni teşkilat binasında ki ilk Belediye Meclis Gurubu Toplantısını gerçekleştirdi. Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Alaaddin Işık ve Belediye Meclis Üyelerinin katıldığı toplantıda, gündeme ait konular değerlendirildi. (Haber Merkezi)