AK Parti’nin Antalya takım kaptanı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu,  Alanya İlçe Teşkilatı’nın 24 Haziran seçimleri kapsamında düzenlediği ‘İstikrar Yürüyüşü’ne katılarak, adeta gövde gösterisi yaptı. Yürüyüş boyunca Çavuşoğlu’na, Ak Parti Antalya Milletvekilleri Sena Nur Çelik ve İbrahim Aydın, İlçe Başkanı Mustafa Toklu ile binlerce partili vatandaş da eşlik etti. Hacet Kavşağı’ndan başlayarak seçim ofisine kadar süren güzergah boyunca vatandaşlarla yakından ilgilenen ve karanfil dağıtan Çavuşoğlu, 24 Haziran için rakiplere göz dağı verdi. Yürüyüşün ardından parti seçim ofisi önünde kurulan platformda partililere hitap eden Mustafa Toklu, “Alanya’nın evladı Mevlüt Çavuşoğlu her zaman olduğu gibi bugün de Alanyamızda bizlerle birlikte. Bugüne kadar Alanya’ya kazandırdığı hizmetler hepimizin malumu. Bu hizmetlerin karşılığını bir şekilde vermemiz gerekiyor. Bunun için de önümüzde 24 Haziran gibi bir fırsat var” dedi. 

‘ERDOĞAN’IN HAKKINI ÖDEYEMEYİZ’ 

Antalya Milletvekili İbrahim Aydın da, “Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile ülkemizi adeta şahlandırdık. Ne mutlu ki Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderimiz, Mevlüt Çavuşoğlu gibi bir takım liderimiz var. Alanya olarak, Antalya olarak ona karşı olan bu sorumluluğumuzu 24 Haziran seçimlerinde göstermeliyiz” dedi. Bir diğer Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik de, “Alanya 24 Haziran için kararını vermiş. Alanyamız hazır maşallah. Ülkemiz, tarihinin en çetin mücadelelerinden birini veriyor. Ülkemizin kaderini belirleyecek önemli bir seçimin arefesindeyiz. Türkiye’nin kararını belirleyecek bir milat günündeyiz. Bugün ülkemiz bir yandan içeriden bir yandan dışarıdan ihanet şebekelerine karşı mücadele verirken, diğer yandan da ülkemizi 2023 hedeflerine ulaştırmanın gayesi içerisindeyiz. Bu seçimler, bu güçlü büyümenin devamı için büyük bir önem arz etmektedir” ifadelerini kullandı. 

‘ALANYA’YA SAHİP ÇIKANLAR BİZLER OLDUK’ 

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ise şunları aktardı: “Alanyamla gurur duyuyorum. Bu millet uyandı, gerçekleri gördü. Herkes haddini bilecek, bu millet herkese haddini 24 Haziran’da gösterecek. Biz 16 yılda bu millete hizmetkarlık ettik. İbrahim kardeşimle, Sena Nur kardeşimle, sizlerle, dava arkadaşlarımla hizmet getirdik. Halk ve hak için çalıştık. Daha yolun başındayız. Şimdi yeni bir yola çıkıyoruz. Zorlu ama umut dolu bir yolculuk. Alanya, artık şahlanma vakti, Türkiye vakti. Gece gündüz çalışıyoruz. Uzun ince bir yolculuk. Hep çalıştık, hep ürettik. Her zaman da milletimizin yanında olduk. Yine meydanlardayız, ev ev, dükkan dükkan her yeri dolaştık. Alanya’ya bunları bunları yaptık dedik kendimizi anlattık. Şimdi soruyoruz, Alanya’da, Antalya’da, Türkiye’de Recep Tayyip Erdoğan’dan başka ‘Biz şunları yapacağız’ diyen oldu mu, hayır. Peki bunlar hangi yüzle oy istiyor. Peki Alanya’ya ben kardeşiniz Mevlüt Çavuşoğlu, Sena Nur Çelik ve İbrahim Aydın kardeşinizden başka ‘Hizmet getireceğim’ diyen oldu mu? Şimdi hizmetlerimizi konuşuyoruz, Türkiye’de hangi ilçede iki üniversite var? Yaparsa yine Ak Parti yapar. Yaparsa Erdoğan ve arkadaşları yapar. 

‘HASTANENİN EKSİKLERİ GİDERİLECEK’

Hasta mı oldunuz, artık Antalya’ya gitme devri sona eriyor. Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin tüm eksiklerini gidereceğiz. Alanya’ya tıp fakültesini de açıyoruz. Bu yeter mi, yetmez. Payallar mahallesinde 300 yataklı hastane inşaatına başlıyoruz. Yetmezse 200 yatak daha ekleyip 500 yatağa tamamlayacağız. Bu hizmetler Alanyamıza yetmez. Yayla vakti geldi, Kuş Yuvası’ndaki tünelleri görüyorsunuz. Alanya-Antalya-Isparta-Burdur karayolunun ihalesini yapıyoruz. Alanya’dan liderimiz Erdoğan’a selam göndereceğiz 24 Haziran’da, dünyaya da bir mesaj göndereceğiz. Alanya’ya önem verip, değer verdiği için selam göndereceğiz. Diyeceğiz ki, ‘Yürü Recep Tayyip Erdoğan, yürü ki arkandan millet gelsin’ diyeceğiz. Bugün müthiş bir yürüyüş yaptık. Türkiye’nin büyümesi, ekonominin büyümesi lazım. Bu ülke artık kazanımlarını kaybedemez, artık geri gidemez bu ülke. Bu sebeple ki 24 Haziran’da Türkiye’yi şahlandırmak için ‘Yaparsa Ak Parti yapar’ diyorum, hepinizin dua ve desteklerini bekliyorum.” (Haber Merkezi)
 

Editör: TE Bilisim