AK Parti Antalya İl Teşkilatı’nda şubat ayı olağan ilçe başkanları toplantısı İl Koordinatörü Alim Tunç’un katılımı ile gerçekleştirildi. İl Başkanı İbrahim Ethem Taş ve 19 ilçe başkanının katıldığı toplantıda parti olarak yapılan çalışmalar ele alınıp ilerleyen süreçte yapılacak faaliyetler hakkında istişarelerde bulunuldu. AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu da toplantıda ilçe hakkında bilgiler vererek fikir alışverişinde bulundu. 
Öte yandan kongre sürecine giren AK Parti Antalya’da ilçe kongre tarihleri de belirlendi. Buna göre Alanya’da ilçe kongresi 4 Nisan Cumartesi günü gerçekleştirilecek. 
İŞTE İLÇE İLÇE KONGRE TARİHLERİ:
Elmalı 22 Şubat, 
Korkuteli 23 Şubat, 
Kaş 29 Şubat, 
Demre 1 Mart, 
Gündoğmuş 7 Mart, 
Akseki ve İbradı 8 Mart, 
Aksu 14 Mart, 
Döşemealtı 15 Mart, 
Gazipaşa 21 Mart, 
Kemer 22 Mart, 
Kumluca ve Finike 28 Mart, 
Alanya 4 Nisan, 
Kepez 5 Nisan, 
Muratpaşa 11 Nisan, 
Serik 12 Nisan, 
Konyaaltı 18 Nisan.
 

BAZI İLÇELER DEĞİŞECEK

Kongrelere ilişkin konuşan AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, “Bazı yönetimlerimizi güncelleyerek, bazı ilçelerimizde de ilçe başkanlarımızın değişimiyle kongre sürecimiz devam edecek. 19 ilçe kongremizi en güzel şekilde dinamik ve yeni kadrolarla yeni bir heyecanla yönetimlerimizi de yenileyerek tamamlayacağız. Ardından il kongrelerinin de Eylül ayında başlaması planlanıyor. Antalya'nın kongresinin Kasım veya Aralık 2020'de yapılması ön görülüyor, genel merkezden tarih bekleyeceğiz" dedi.