Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı yöneticileri, iki gün önce başlayan mübarek Ramazan ayının ilk iftarını şehit ve gazi yakınlarıyla birlikte yaptı. 

AK Parti Alanya İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Özen'in Alanya Öğretmenevi’nde düzenlediği iftar programına İlçe Başkanı Mustafa Toklu’nun yanı sıra, geçmiş dönemlerde kadın kollarında görev yapan isimlerle şehit ve gazi yakınları katıldı.

Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, iftar yemeğini düzenleyen Kadın Kolları Başkanı Özen'e ve ekibine teşekkür ederken, “Ramazan ayının ilk iftarını şehit ve gazilerimizin yakınlarıyla yapmaktan mutluyuz. Mübarek ayın ülkmeiz ve insanlık adına hayırlar getirmesini temenni ederim” dedi.

SAHURDA TAKSİCİLERE KONUK OLDU

Ak Pati Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu ve ekibi, önceki gece sahuru Alanya Otogar Taksi Durağında yaptı. Alanya Şoförler Nakliyeciler Otomobilciler Esnaf Odası  Başkanı Recep Çalış'ın da katıldığı sahur yemeğinde konuşan Başkan Toklu "Bu gece sahur da otogar taksideydik. Nöbetteki taksici esnaflarımızın sofrasına konuk olduk. Şoförler Odası  başkanımız Recep Çalış ve taksici esnafımıza teşekkür ederiz" dedi. (Haber Merkezi)