Adalet ve Kalkınma Parti (AK Parti) Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Toklu ve yönetimi ‘Yayla Ziyaretleri’ programına bu hafta sonu start verdiler. Geçtiğimiz yıl ilki yapılan yayla ziyaretlerinin bu hafta sonu başlayan ikinci ayağında ilk olarak batı bölgesindeki yaylalar ziyaret edildi. Toklu ve yönetimi, Oğuz Yaylası, İncekum Esentepe Yaylası, Çakallar Yaylası, Saburlar Yaylası, Eğrigöl Yaylası, Söbüçimen Yaylası, Sulucameydan Yaylası ve Elikesik Yaylası’nı ziyaret ettiler.

“Alanya’da bir yayla kültürü var ve bu kültürü devam ettirmeliyiz.” diyerek ziyaretlere başlayan Başkan Toklu, yaylalarda yaşayan ve yaz aylarında yaylaya çıkan vatandaşların misafiri oldu. Her gittiği yaylada büyük bir ilgi ve sevgi ile karşılanan Başkan Toklu, yaylalara çıkan vatandaşların sorun ve önerilerini dinledi. Vatandaşların yaylalara çıktığı zaman daha rahat ve huzurlu günler geçirmelerini istediklerini belirten Başkan Toklu, “Yayla ziyaretlerine batı bölgesindeki yaylalarımızla başladık. Hafta sonu birçok yaylaya giderek vatandaşlarımızın konuğu olduk. Öncelikle bizi büyük bir misafirperverlik örneği göstererek ağırlayan herkese teşekkür ediyorum.”dedi. 

Başkan Toklu, “Bu ziyaretler bizlere yaylalarımızın sorunlarını yerinde inceleme fırsatı sundu. Vatandaşlarımızın istek ve taleplerini dinledik. Bu isteklerin yerine getirilmesi ve sorunların çözüme kavuşması için en kısa sürede çalışmalarımıza da başlayacağız.” diye konuştu. Toklu ve yönetimi yayla ziyaretlerine önümüzdeki günlerde doğu bölgesi yaylaları ile devam edecek.