Hafize Demirel

Ak Parti Alanya Gençlik Kolları sosyal sorumluluk projesi kapsamında ‘Yürekleri ısıtmak için paylaş’ adıyla bir proje başlattı. Atatürk Anıtı önüne kurdukları giysi kumbarasında kullanılmayan kıyafet, ayakkabı ve oyuncaklar toplayan Ak Gençlik vatandaşlar tarafından bağışlanan ürünleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.  

Ak Parti Alanya İlçe Gençlik Kolları Yılmaz İçmen projeyle ilgili yaptığı açıklama da, “Ak Parti Alanya İlçe Gençlik Kolları olarak göreve geldiğimiz ilk günden beri üzerinde durduğumuz bir sosyal sorumluluk projesi kapsamında ilk projemiz. ‘Yürekleri ısıtmak için paylaş’ adıyla bugün Atatürk Anıtı önünde başlattık. Amacımız vatandaşlarımızın kullanmadıkları kıyafet, ayakkabı, oyuncak gibi kullanmadıkları eşyaları ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırmak. Mahalle muhtarlarımızla iletişim kurup ihtiyaç sahibi vatandaşlara toplanan eşyaları teslim edeceğiz. Duyarlı Alanya halkının bu projeye destek vermeye davet ediyorum.” Dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu ise, “Gençlik kolları yönetimimizin başlatmış olduğu sosyal sorumluluk projesi için bugün gençlik kollarımızla bir araya geldik. Gençlik kollarımız kongreden sonra hızlı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyorlar. Sadece sahada çalışmalarla değil aynı zamanda sosyal sorumluluk projeleriyle gerçekten hızlı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyorlar.” Diye konuştu.

Editör: TE Bilisim