Ziyaretleri sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Yücel, her ziyareti ile ilgili şu cümleleri kurdu: “Sarıveliler Belediye Başkanımız Halil Kulak ve Sarıveliler MHP İlçe Başkanımız Kasım Tunç’u makamlarında ziyaret ettik. Kısa bir şehir turunun ardından da Sarıveliler’den dünyanın dört bir yanına tekstil ihracatı yapan firmaların imalathanelerini gezdik.

Göktepe Belediye Başkanımız Mustafa Doğan’ı MHP Alanya İlçe Başkanımız Mustafa Türkdoğan ve Meclis üyelerimiz ile birlikte makamında ziyaret ettik. Göktepe’nin sembollerinden birisi haline gelen Büğlü Baba Türbesi’nde duamızı edip, türbenin bahçesindeki şifalı çamurdan faydalanma fırsatı bulduk.

Güneyyurt Belediye Başkanımız Ahmet Arı, Ermenek MHP İlçe Başkanımız Ali Demir ve Ermenek Ak Parti İlçe Başkanımız Aytekin Aydın’ı makamlarında ziyaret ettik. Tüm başkanlarımıza misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eder, görevlerinde başarılar dilerim.

Kazancı Belediye Başkanımız Muhittin Tuncel’i makamında MHP Alanya İlçe Başkanımız ve Meclis üyelerimiz ile birlikte ziyaret ettik. Ziyaretler esnasında bizlere eşlik eden Göktepe, Sarıveliler ve Güneyyurt Belediye Başkanlarımıza teşekkür ederim.”