31 Mart Yerel Seçimleri’nde 94 bin 56 oy alarak ikinci kez Alanya Belediye Başkanı seçilen Adem Murat Yücel, eşi Yıldız Yücel ile birlikte çalışan Cumhur İttifakı’nın kadın kolları üyeleriyle bir araya geldi.

MHP Kadın Kolları Başkanı Sevim Bulut, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan’ın eşi Besna Türkdoğan, Cumhur İttifakı Meclis Üyesi Emine Çalış, Melike Nazifoğlu, Paulina Müftüoğlu ve Meliha Aras Erdoğan da etkinliğe katıldılar.

Yaklaşık 3 ay boyunca sahada kendisine destek veren kadınlarla yemekte bir araya gelerek teşekkür eden ve kadın kolları üyeleriyle sohbet eden Başkan Yücel, "Seçim sürecindeki çalışmalarıyla gücümüze güç katan Cumhur İttifakı Kadın Kolları üyelerimiz ve saha çalışmalarında gönüllü destek veren değerli kadınlarımızla bir araya geldik. Kendilerine bu süreçte gösterdikleri özveri ve büyük destek için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. Başkan Yücel'in eşi Yıldız Yücel'e sarılarak teşekkür ettiği ve dans ettiği kareler ise kadınlar tarafından uzun süre ayakta alkışlandı.(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim