Konuyla ilgili bir açıklama yapan Başkan Zuhal Sirkeli şu bilgileri verdi: “Atatürkçü Düşünce Derneği Alanya Şubesi olarak, şubemizin önceki başkanları, yönetim kurulları ve aktif üye ve gönüllülerimize Kızıl Kule içinde düzenlediğimiz kokteyl ile  plaket ve teşekkür belgesi takdim ettik. Katılımın yoğun olduğu etkinliğe, CHP ilçe başkanı Coşkun Karadağ, ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Alanya Belediyesi Meclis üyeleri Erkan Demirci, Nazmi Zavlak, ile Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkan ve Yöneticileri ile ADD üye ve gönüllüleri katıldılar.

Milli Mücadelemizin 100. Yılı ve Derneğimizin kuruluşunun da 30. Yılındayız. Atatürkçü Düşünce Derneği 2019 yılının Atatürk’ün İzinde Yeniden Milli Mücadele Yılı olarak ilan etmiştir. Biz de Alanya örgütü olarak bu yıl çok çeşitli etkinliklerle sizlerle olacağız. ADD Alanya Şubesi hiçbir zaman taviz vermeden, Atatürkçü düşünce için derneğin kuruluş amacına uygun bir şekilde mücadele etmiştir. Alanya Şubemizin kuruluşundan bu güne kadar görev alan Şube Başkanlarımız, yönetim kurulları özveriyle, cesaretle, Atatürkçü düşünceye hizmet etmişlerdir, tabi ki her zaman yanımızda olan üye ve gönüllülerimizle birlikte.

Atatürkçü Düşünce Derneğinin kuruluşunun 30. Onur yılında burada önceki başkanlarımız, yönetim kurullarımız, üye ve gönüllülerimize teşekkür belgesi ve plaket takdim etmek istedik.  Önceki başkan ve yöneticilerimize teşekkür ediyor, Onlardan devraldığımız görevi layıkı ile yerine getirmek için çok çalışacağımıza söz veriyoruz. Dernek faaliyetlerimizde emeği geçeni bugün burada yanımızda olan konuklarımıza, bugün burada olamayıp yüreği bizimle olan herkese teşekkür ediyor;  derneğimizde hep birlikte nice 30 yıllara dileğiyle sizlere saygılar sunuyorum.” (Haber Merkezi)