İbrahim İPBÜKER

24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Erken Genel Seçimleri için, dananın ilk kuyruğu bugün kopacak. Siyasi partiler, milletvekili kesin aday listelerini bugün mesai bitimine kadar Yüksek Seçim Kurulu (YSK)‘ya vermek zorundalar.

TÜM GÖZLER ANKARA’DA

Alanya’dan milletvekili aday adaylıklarını açıklayan isimler, Ankara’dan gelecek haberi merak ve heyecanla beklemeye başlarken, Alanya’dan kimlerin kesin listelerde yer alacağı konusunda tüm gözler Ankara’ya çevrildi.

MHP AÇIKLAMIŞTI

21 Mayıs olan son günü beklemeden kesin listeleri açıklayan ilk parti Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) olmuştu. MHP’nin Antalya listesinde ise Hüseyin Yıldız’ın 4, Ömer Özbek’in ise 10. Sırada yer alması, Alanya adına hayal kırıklığı olarak yorumlanmıştı.

3 PARTİ İÇİN UMUTLAR SÜRÜYOR

Alanya adına umutların devam ettiği AK Parti, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve İYİ Parti’den kesin listelere kimlerin girip giremeyeceği ise bugün netlik kazanacak. Söz konusu üç partiden Alanya’yı temsilen aday adayı olan isimlerin umutları bugün yapılacak açıklamalara kadar devam edecek.