3 Suriyeli gencin çektiği videoda Adana’da yaşayan Türk kızları sözlü taciz ediliyor. Suriyelilerin çektiği videonun Youtube’da paylaşılmasının ardından Adanalı gençler harekete geçti. Videoyu çeken Suriyeli gençlerden birini önce azarladılar sonra da dövdüler. Alanya siyasetinin etkin isimlerinden Hacı Mevlüt Zavlak ise sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu bir açıklama ile Adanalı gençlere destek verdi.

SEVGİLİ ADANALI KARDEŞLERİM

''Türk kızları nasıl tavlanır'' konulu video çekip birde videoyu Youtube a atma cesareti! gösteren Suriyeli,mülteci,Müslüman kardeşlerimize! verdiğiniz ders için ellerinize sağlık.
Kendi karıları kızları IŞIT in köle pazarlarında cariye diye satılırken kaçarak bizlere sığınan ve yıllardır bizlerin vergilerinden bakılan bu ''nankör köpekler'' için harcanan tek kuruşta hakkım varsa helal etmiyorum. İnsanlık adına kadınlara yaşlılara ve çocuklara her zaman kucak açabiliriz.Lakin bu enerjileri taşmış köpekleri acilen sınırlarınızın dışına çıkarmalıyız.Gidip toprakları için savaşsınlar yada yıkılan şehirlerinin alt yapısını yeniden kursunlar. Türk Milleti olarak 1071 den beri bu topraklarda yaşayabilmek için en ağır bedelleri ödedik.Kimse bize gelin size bedava vatan verelim demedi.
Biz Arapların abisi yada hami si değiliz.KKTC yi tanımayan İngiltere'nin kucağından kalkmadan ABD ile aşk yaşayan bu günün Araplarına da acımıyorum. Filistin de Arabistan Çölleri'nde İngiliz altını ile alevlenmiş Büyük Arabistan hayali yüzünden sırtından vurulan Mehmetçiklerimizin ahı elbette çıkacaktı çıkıyorda.