Toplantıda konuşan Abdullah Sönmez, 'Benim vefalı Konaklı halkım. Sizlere duygularımı hangi kelimeler ile ifade etsem az kalır. Sizlerle biz Konaklı'ya o kadar güzel işler yaptık ki. Konaklı'nın her taşında, her yolunda kısacası her yerinde izleriniz var. Çıktığımız bu yolda sizlerin desteği ile kendimizi daha da güçlü hissediyoruz. Gördüğümüz bu görkemli kalabalık hepimizin emeği. Bu büyük aile bağımız geçmişten geliyor. Bu bağımızı şimdi geleceğe taşıyoruz.'dedi.

'ÜCRETSİZ SERVİS PROJEMİ ELEŞTİRİYORLAR' 

Yapacağı projeleri anlatan ve seçim çalışmaları hakkında bilgi veren Sönmez "Beni, Ücretsiz öğrenci servisini nasıl yapacak? Ücretsiz kırtasiyeyi nasıl dağıtacak? diyerek eleştiriyorlar. Niyet doğru olursa,her şey olur. Konaklı'da olduğu gibi tüm Alanya'da ilköğretim öğrencilerine ücretsiz servis hizmeti vereceğiz, ücretsiz kırtasiye malzemeleri dağıtacağız. Bunu Konaklı Belediye Başkanlığım dönemimde de yaptım. Yine yapacağım. Nerede halkımı huzura kavuşturacağim iş varsa, o işi yapmak için canla başla çalışacağım”  dedi. 

'ŞİMDİ SIRA ALANYA'DA'

Sönmez, şöyle devam etti: “Alanya'da büyük ayırım var, bunlara dur deme zamanı gelmiştir. Göreve geldiğimizde hizmeti eşit vereceğiz. Kimseyi ayırmayacağız. Tüm Alanya'ya hizmetleri eksik, yetersiz ve ayrım çok fazla. Şu seyir terasını yapmak için neler çektiğimi bir Allah, bir de ben bilirim. Halkın taleplerini dinlemeden, sokaktan uzak bir yönetme anlayışı ile bu işler olmaz. Herkesin düşüncesi benim için önemlidir. Benim başkanlığım döneminde kapımdan kimse dönmedi, Alanya'da da böyle olacak. Alanya artık sözünden dönmeyen, söylediğini yapan yönetimle tanışacak."

"ALANYA İÇİN MUHİTTİN BÖCEK ÖNEMLİ"

'Benim Alanya'ya Belediye başkanı olmam kadar, Alanya'ya daha iyi, daha rahat hizmet vermek için Antalya'da Muhittin Böcek'i mutlaka ve mutlaka seçmemiz gerekir. Sayın Muhittin Başkan ile geçtiğimiz günler uzun süre sohbet ettik. Sayın Başkan " Seçimi kazanalım, her türlü hizmeti birlikte yapacağız" dedi. Çok iyi çalışalım, şehrin her köşesine ulaşalım.” (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim